Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPCforum offline ?

Strzegiol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No zarobili kilkadziesiat kola pewnie to czas bylo zamknac i przygotowywac reaktywacje  :D Oczywiscie jesli masz na mysli serwer na litere A

33748387117269464751.png

Opublikowano

Serwer padł i bd odgrzewany na wakacje. Niestety wątpię że bd tyle graczy co na pierwszej odsłonie :)

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Serwer padł i bd odgrzewany na wakacje. Niestety wątpię że bd tyle graczy co na pierwszej odsłonie :)

Wstawiłem posta w którym jest wszystko podane a Ty nadal siejesz ferment.

Po co?

0LsM05U.png

Opublikowano

Tu masz info:

///

Czytając to sprostowanie czuję się tak samo jak kilka lat temu gdy czytałem Wasze sprostowanie po wpadce z Nexanity..

Barany jak to barany wrócą na ten Wasz serwer ale normalni ludzie z mózgiem+9 oleją Was xD

Zebraliście pierwsze plony, teraz rework i kolejne żniwa? nieźle w c***a lecicie.. tak samo jak na Nexanity :)

noo ale czego można było się spodziewać po techniku z wadą wymowy i grafiku który podpisuje się pod czyjąś pracą?

startujecie na wakacje tylko nie przewidzieliście tego że w tym samym czasie startuje Age of Gantia i Aivis

także.. trzeba było trzymać tych PIĘCIUSET graczy bo konkurencja Was miażdżycy, a Wasze szanse są mizerne xD

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Tu masz info:

///

Najlepszy technik na mpc nie poradził sobie z padającymi kanałami? Wróć na 2089 albo 34083, może nawet jakiegoś liba ci za friko dam.

Opublikowano

Najlepszy technik na mpc nie poradził sobie z padającymi kanałami? Wróć na 2089 albo 34083, może nawet jakiegoś liba ci za friko dam.

A od kiedy padały channele? Nie przypominam sobie.

0LsM05U.png

Opublikowano

Druga sprawa, bugi, to Nasz pierwszy serwer na source, więc bugi były nieuniknione, niestety nie spodziewaliśmy się aż takich jak padanie kanału na dungu.

Opublikowano

Fragment wypowiedzi z posta fb

Druga sprawa, bugi, to Nasz pierwszy serwer na source, więc bugi były nieuniknione, niestety nie spodziewaliśmy się aż takich jak padanie kanału na dungu.

@klasy1g hehehe w tym samym czasie daliśmy xD

EWOLUCJA : ]

84440201455649434251.jpg

Opublikowano

Fragment wypowiedzi z posta fb

hehehe w tym samym czasie daliśmy xD
No padł raz czy dwa w 1 dzień serwera i zostało to w moment naprawione więc o co chodzi?

0LsM05U.png

Opublikowano

No padł raz czy dwa w 1 dzień serwera i zostało to w moment naprawione więc o co chodzi?

A ja wiem czy raz czy dwa :) nie grałem, tylko zanim coś tutaj napiszesz to zobacz co tam nabazgrałeś na fb ^_^

EWOLUCJA : ]

84440201455649434251.jpg

Opublikowano

A ja wiem czy raz czy dwa :) nie grałem, tylko zanim coś tutaj napiszesz to zobacz co tam nabazgrałeś na fb ^_^

Ja nie pisałem tego posta, można poznać po błędach.

0LsM05U.png

Opublikowano

O sianie fermentu np. raz mówisz że padł raz że nie padł zaraz ze padł ale tylko raz. A w wiadomości na fb użyłeś tego w takim kontekście jakby nie wiadomo ile razy padł ten kanał.

Nadawałbyś się do Polskiego rządu.

#edit

To trzeba było ustalić wspólną wersję wydarzeń bo u was to zawsze każdy co innego gada. Mizune co innego i Naid co innego. Chyba po Hooltrasie i Quarelu to odziedziczyliście bo oni też - jeden twierdzi że game na mpc invori ma bugi,backdoory, exploity a drugi mówi że to najstabilniejsze game pod słońcem bo w końcu sam za fixy płacił

Wypadałoby Tenme pozdrowić więc pozdro.

edit2:

Nie rozumiem dlaczego nikt na tym forum nie potrafi przyznać się do błędu czy niewiedzy w jakimś zakresie / dziedzinie.

Każdy jest najlepszy i wszystko potrafi.

Opublikowano

­

Czytając to sprostowanie czuję się tak samo jak kilka lat temu gdy czytałem Wasze sprostowanie po wpadce z Nexanity..
Barany jak to barany wrócą na ten Wasz serwer ale normalni ludzie z mózgiem+9 oleją Was xD
Zebraliście pierwsze plony, teraz rework i kolejne żniwa? nieźle w c***a lecicie.. tak samo jak na Nexanity :)
noo ale czego można było się spodziewać po techniku z wadą wymowy i grafiku który podpisuje się pod czyjąś pracą?

startujecie na wakacje tylko nie przewidzieliście tego że w tym samym czasie startuje Age of Gantia i Aivis
także.. trzeba było trzymać tych PIĘCIUSET graczy bo konkurencja Was miażdżycy, a Wasze szanse są mizerne xD

Dojebałeś. Age of Gantia to żadna konkurencja bo się wyjebie znając życie jak inne serwery tych ludzi, aivis nie wiem bo póki co nie mają nic ciekawego do zaoferowania. MPCforum jako serwer był spoko, nie ich wina, że gracze metina skonczyli się w 2012 roku i teraz każdy wszystko chce mieć pod nosem bo inaczej nie gra bo team nie umie zrobić serwera, błazenada. Ja tam na Atreye czekam bo fajnie mi się grało mimo, ze wbiłem tylko setny level z powodu braku czasu, ale na wakacje z chęcią wróce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...